Markante ændringer på TV og radio fra 2. januar 2020

  • DR3 bliver 100 procent digital, og programmerne udkommer fra den 2. januar på DR’s streamingtjeneste DRTV. DR3 som tilbud til den unge målgruppe vil altså fremadrettet kun udkomme dér, hvor de unge primært er, og stopper hermed som flow-kanal på TV.
  • DR Ultra bliver ligeledes et 100 procent digitalt tilbud, og programmerne udkommer fra den 2. januar på DRTV. DR Ultra vil således ikke længere være at finde som kanal i kabelpakker eller tilgås som kanal via antenne, men vil fortsætte som et indholdsunivers med programmer på DRTV, ligesom DR Ultra fortsat vil være tilgængelig på app. Det er en ændring, som passer til den mediebrug, mange af de store børn allerede har.
  • DR K lukker som flow-kanal og stopper samtidig som mediebrand den 2. januar 2020. På grund af spareplanen for DR lukker en række programmer om blandt andet film, historie og bøger dermed. Dele af kultur- og historiestoffet flytter ind på DR2, som fremover vil have en dag dedikeret til kulturindhold, ligesom der også vil være en dag med afsæt i historieprogrammer. DR2 vil fremover være en kanal med fokus på både kultur og samfund. Til DR2 knyttes også et digitalt indholdstilbud på DRTV, kaldet DR2+, med indhold rettet mod streamere af kultur- og samfundsindhold.
  • Radiokanalen P7 Mix lukker den 2. januar 2020. Kanalerne P6 Beat og P8 Jazz fortsætter med at sende 2020 ud.