Opdatering: Information til tilsluttede med Bland Selv-TV-pakke

Opdatering 13.11.2019

Hvis du har en Bland Selv-TV-pakke, modtager du nok snart besked fra youSee om, at du fra årsskiftet ikke mere kan vælge kanaler fra Discovery Networks som en del af Bland Selv-løsningen (Kanal 4, Kanal 5, 6èren, Canal 9, Discovery, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC, Animal Planet, ID Investigation og Discovery Science).

Beskeden er desværre også relevant i Videbæk, selv om vi fortsat forventer, at Discovery Network`s kanaler fortsat vil være en del af vore faste TV-Pakker fra årsskiftet. Kanalerne kan dog ikke at kunne ses på youSee-boks, web-tv og apps, og udsendelserne er ikke til rådighed i TV-arkivet.

Vi forventer, der uændret kan vælges 11 TV-kanaler fra årsskiftet, hvis man har Bland Selv-Mellempakke. Hvis man har Bland Selv-Fuldpakke forventes det, man fortsat kan vælge 26 kanaler fra årsskiftet.

Skulle ændringerne betyde, at du ikke ønsker at fortsætte med en Bland Selv-TV-pakke fra årsskiftet, men i stedet ønsker èn af vore faste TV-pakker, så tilbyder vi dig mulighed for at skifte uden beregning. Muligheden for at skifte gratis gælder til udgangen af januar måned 2020.

Ønske om skifte fra Bland Selv-TV pakke kan meddeles til mail@6920net.dk eller på telefon 8111 6920.

YouSee og Discovery Networks forhandler fortsat om en løsning, så det i løbet af 2020 igen bliver muligt at vælge Discovery Network`s kanaler i Bland Selv universet.

Bestyrelsen