Opdatering: Sagen om youSee / Discovery Networks

Status er, at da youSee og Discovery Networks ikke har lavet en ny aftale fra årsskiftet for youSee`s egne i Danmark, så sker der nogle praktiske ændringer. I videbæk kan vi ikke mere købe Discovery Networks`s kanaler hos youSee, men kan i stedet købe de selvsamme kanaler hos en anden programleverandør, som vi har indgået en aftale med fra årsskiftet.

Kanalerne fra Discovery Networks leveres til youSee, der vil videresende kanalerne til os i Videbæk.

Status lige nu er, at der fra årsskiftet ikke bliver mulighed for at se kanalerne fra Discovery Networks på youSee`s platforme = på youSee-boks (incl. programguide), web-tv og apps, og udsendelserne bliver ikke til rådighed i TV-arkivet. Kanalerne fra Discovery Networks kan ses med kabel direkte fra stikdåse til TV.

Hvis du har en TV-Bland Selv-pakke: Se separat opslag.

Priserne for vore TV-pakker ændres ikke ved årsskiftet, men tidligst fra starten af 2. kvartal 2020.

Mød eventuelt op til informationsmøde i Videbæk Idræts- og Fritidscenter tirsdag den 10. december 2019 kl. 19.30, hvor der der vil blive orienteret om status og mulighed for at få besvaret spørgsmål.

 

Opdatering 4.11.2019

Vi har naturligt nok fået nogle henvendelser vedrørende sagen om youSee og Discovery Networks.

Omtalen i pressen om, at kanalerne fra Discovery Networks ikke er en del af youSee`s TV-pakker fra årsskiftet, gælder youSee`s egne anlæg, der alle har de samme TV-pakker rundt i Danmark. Hos os i Videbæk er den indgåede aftale med youSee, at vi selv fastsætter hvilke TV-kanaler, der skal ligge i vore TV-pakker, bortset fra TV-grundpakken, som youSee fastsætter indholdet af. Vi har ikke intentioner om at opsige nogle TV-kanaler fra Discovery Networks.

I TV-grundpakken har youSee valgt at lade Kanal 5 udgå og erstatte den med TV2 Charlie fra årsskiftet.

Vi arbejder naturligvis på at have en plan for, hvad vi gør, hvis forhandlingerne mellem youSee og Discovery Networks – mod forventning – skulle falde helt til jorden. En situation, vi bestemt ikke ønsker. Indtil vi med sikkerhed ved, hvordan det hele ender, maner vi til besindighed, og arbejder videre med en plan B.

Straks der måtte være konkret nyt om situationen, vil vi informere igen, og håber der findes en løsning, så alt fortsætter stort set uændret fra årsskiftet.

Bestyrelsen