Chromecast. Bestem selv hvad du vil se, hvornår og ikke mindst hvor.

YouSee har lanceret funktionen Google Chromecast, der gør det let af få tv, film og serier op på den store skærm via smartphone eller tablet.

For nylig fik alle mellem-, fuld- og Bland Selv- pakker der er tilsluttet Videbæk Antenneforening gratis adgang til et omfattene tv-streaming-univers bestående af Live-tv/web-tv, Start Forfra og Tv-arkiv. Alt dette kan nu streames via Chromecast fra en smartphone og tablet og op på fjernsynets store skærm.

Med den nye Chromecast funktion kan man nu selv bestemme hvad man vil se, hvornår og ikke mindst hvor. Og netop hvor-dimentionen  er den, som lanceringen retter sig mod.

Chromecast er den hurtigst sælgende enhed til mediestreaming herhjemme og kan bl.a. købes hos Aages Radio og TV, Bredgade 31, Videbæk

Fakta :

  • Chromecast er en lille enhed til streaming, der sættes i HDMI-porten på tv`et. Herefter kan du med en Android-telefon, Android-tablet, iPhone eller iPad afspille alt indhold fra YouSee Play Tv & Film app`en (dvs. film, serier og tv - herunder Tv-arkiv og Start Forfra) direkte på fjernsynet.
  • For tilsluttede uden YouSee boks giver Chromecast mulighed for at få Tv-arkiv og Start Forfra op på den store skærm
  • Chromecast gør det muligt at afspille alt indhold fra YouSee`s Tv & Film app - dvs. tv, film og serier på tv-skærmen og dermed streame yndlingsunderholdningen dirkete til den store skærm i høj kvalitet.

 


Se live tv med YouSee Play